USLUGE
Ako snimate niskobudžetni dokumentarac, reklamu ili film u Turskoj, mi ćemo vam svalako pomoći da odradite posao na najvišem mogućem nivou.
Filming-Permit

Dozvole Za Snimanje

Za snimanje bilo gde u Turskoj potrebna vam je opšta dozvola za snimanje. Mi organizujemo procedure sa Generalnim direktoratom za film u Turskoj, kao i drugim državnim institucijama, a takođe vas savetujemo koji je najbolji put do ostvarenja, kao i koje su najbolje opcije.

Film Crew

Tim Za Snimanje

Ukoliko vaš tim ne dolazi u Tursku, mi u Turskoj možemo organizovati električare, saradnike, asistente produkcije, snimatelje zvuka, kao i mnoge druge članove tima koji bi vam mogli zatrebati tokom snimanja.

Local Cast

Lokalni Tim

Mi vodimo regularno ažuriranu bazu glumaca i stažera kako u Turskoj, tako i u Srbiji. Dajući pristup ovoj bazi, rediteljima pružamo izbor domaćih lica. Takođe, pre samog dolaska organizujemo kastinge, kako biste uštedeli svoje vreme.

Lojistik

Logistika

Organizujemo i odgovarajući smeštaj za vaš tim imajući u vidu lokaciju, vaš budžet i bezbednost. Takođe, posedujemo mrežu pouzdanih rent-a-car kompanija širom Turske i Srbije sa iskusnim i pouzdanim vozačima. Možemo obezbediti SVE – specijalna vozila, kombi za prevoz opreme, brodove, čak i kamile.

Film Location

Lokacije Za Snimanje U Turskoj İ Srbiji

Mi možemo obaviti i izviđanja lokaliteta za snimanje u Turskoj i Srbiji. Tokom ovakvih izleta možemo vam slati slike, video snimke i detaljne izveštaje koji će vam pomoći da lokacije posetite ne napuštajući vašu kancelariju.

Film Equipment

Oprema Za Snimanje

Da li vam treba lokalni tim i oprema za snimanje? Mi ćemo vam pomoći da bilo gde u zemlji pronađete odgovarajuće snimatelje, snimatelje zvuka, električare i montažere. Takođe, možemo vam olakšati nabavku najnovijih HD kamera, osvetljenja, montažne i zvučne opreme, a sve to od pouzdanih dobavljača.